Wavelet transformation
Earthworks mätmikrofon
analyzer
Ljudmätning
3D-CAD-design
Installation.jpg
Vibrationsgivare
PlayPause
previous arrow
next arrow

Konsultation/Installation

Under rubriken “konsultation” inryms ett antal tjänster som vi erbjuder relaterade till ljud- och ljusteknik. Bland annat installation och försäljning, ljudmätningar, konsultation och utvecklingsprojekt.

Installations- och leasingprojekt

TBSL säljer, installerar och erbjuder utrustning på hyra eller leasing av bästa kvalitet. Vi har erfarenhet från flertal installationsprojekt såsom nattklubb, ljud till sportarena, bowlinghallar, restaurang och miljöljud mm.  Referenser på installationer och projekt vi gjort inom Västervik t.ex. Sahara (2011/2012), Harrys (2015) och Palladium (2016/2017), Bowlinghallen Gamleby, Bowlinghallen Västervik, Blackstad bygdegård, Västerviks speedwayarena mm.

Vi har också flerårig erfarenhet från utveckling och design av högtalarsystem där vi bl.a. gjort uppdrag till Sveriges ledande tillverkare och leverantör av professionella högtalarsystem.

Exempel på utveckling och design av högtalarsystem

  • Hornladdade subbas- och mid range-system
  • Wavguids för line array högtalare
  • Riktverkade ”high power” subbassystem (cardioid sub woofer)
  • Beräkningar och framtagning av 2D och 3D underlag med CAD-program
  • Avancerad ljudmätning och analys, såsom frekvenssvep, impulsmätning, distorsion, FFT analys, dipolmätningar, wavelet transformation mm.
  • Utveckling av FIR-filter

Utrustning och programvaror

Vi har tillgång till både handhållen samt avancerad PC baserad mätutrustning inklusive mätmikrofoner och kalibrator för kalibrering av mätsystem.
Vi använder moderna 2D och 3D CAD verktyg för design, utveckling och framtagning av underlag.